Top 7: Gezonde UberEats restaurants

Het belang van een actieve en gezonde levensstijl is een besef wat steeds groter wordt. Een ontwikkeling waar ons actieve hart natuurlijk warm van wordt! Een grote en belangrijke factor in een actieve levensstijl is natuurlijk een gezond en gebalanceerd dieet. Ook dit besef groeit steeds meer, en al helemaal in een actieve stad als Amsterdam. Maar, na een lange en drukke dag, kan het soms wel eens lastig zijn om nog een volledige gezonde maaltijd in elkaar te flansen.

Maar, gelukkig is daar UberEats! Waar het voorheen pizza’s en andere ongezonde happen waren die je kon bestellen, poppen de gezonde restaurantjes nu als paddenstoelen uit de grond! Het zijn er zelfs zó veel, dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Tijd voor ons om een Top 7 te maken van de lekkerste, gezondste en bijzonderste restaurants op UberEats!


No. 7: De Soepbar


De Soepbar maakt soep. Geen ingewikkelde nieuwe concepten of een hype, maar gewoon soep. Love it or hate it, maar er is geen ontkennen aan dat soep een gezonde en veelzijdige maaltijd is, dus probeer het eens. De porties van de Soepbar zijn genoeg voor een volwaardige maaltijd. Ben je op zoek naar een maaltijd die laag in calorieën zit en weinig koolhydraten bevat is een soep perfect.

Onze persoonlijke favoriet is de pompoen - zoete aardappelsoep. Bomvol vitamines en de juiste koolhydraat - en smaakt ook nog eens heerlijk!


Eindcijfer: 7.8


De Soepbar bestellen op UberEats


No. 6: The Avocado Show


The Avocado Show is een ware hype, en terecht! Ben jij een avocado fan? Dan is dit your place to order. Zoals de naam al doet vermoeden, is elk gerecht van The Avocado Show bereid met als basis avocado, in talloze varianten! Avocado zit vol met vitamines, mineralen en antioxidanten, en past uitstekend in je gezonde levensstijl.

Heb je zin in een goed vullend broodje? Ga dan voor bijvoorbeeld de Truffle Treasure met Cajun Chicken voor de extra proteïne, geserveerd op een gezonde bruine bol.

Liever geen brood? Dan zouden we zeker de Truffle Shuffle met Cajun Chicken aanraden! Een avocado salade die Verfrissend, proteïnerijk maar koolhydraatarm is.


Eindcijfer: 8.1


The Avocado Show bestellen op UberEats


No. 5: Poké Perfect


Mocht je nog niet van Poké Bowls gehoord hebben (wat we betwijfelen): Poké is een Hawaiiaans gerecht, oorspronkelijk bestaande uit sushi rijst, rauwe vis en allerlei toppings. Inmiddels heb je allerlei verschillende varianten hierop, en Poké Perfect heeft een heel ruim aanbod van allerlei verschillende soorten Bowls. Ook heel fijn - je kunt bij build your own je Bowl naar geheel eigen wens samenstellen. Hier kun je ook kiezen uit gezondere opties buiten sushi rijst om, zoals quinoa of een groene basis.

Ook een aanrader: sushirritos! Qua ingrediënten hetzelfde, maar dan opgerold als burrito’s. Waar je ook voor gaat, bij Poké Perfect is het allemaal heerlijk.


Eindcijfer: 8.2


Poké Perfect bestellen op UberEats


No. 4: SLA


Een mooi merk dat eten verder trekt dan enkel eten. SLA is er met een missie. Sind 2013 werkt SLA aan de hand van vier kernwaarden eraan om een positieve impact te hebben op zowel de mens als op de wereld!

De naam zegt het al, hier bestel je sla. Onmogelijk te ontkennen, sla is gezond. Het is SLA verrassend goed gelukt om van sla een volledige maaltijd te maken, die ook nog eens bijzonder smaakvol is. Daarbij hebben ze keuze genoeg! Ben je meer in de markt voor een frisse maar protein-high salade, dan raden wij de classic green protein aan. Heb je je stoute schoenen aan en wil je voor een gezonde high protein maaltijd, verhuld in een jasje van cheatmeal, gaan - dan is de vegan kapsalon your way to go.

Naast alleen salades kijkt SLA ook verder: bijvoorbeeld de warming bowls voor een nog beter vullende avondmaaltijd: absoluut perfect.


Eindcijfer: 8.5


SLA bestellen op UberEats


No. 3: Franggo


Iedereen weet dat, als je actief bent geweest, je lichaam ook voedingsstoffen nodig heeft om aan te sterken. En hoe sterkt je lichaam het beste aan? Door proteïne! Wat is de meest populaire vorm van proteïne? Kip!

En voor kip ben je bij Franggo aan het juiste adres. Franggo - Portugees voor kip - is een ultieme ‘hidden-gem’ in de Pijp, waar ze kip volgens authentiek familierecept bereiden.

De kip, gegaard boven een echte houtskoolgrill, in combinatie met de bekende piri piri saus is heerlijk. Een goede BBQ smaak en perfect mals. En dan hebben we het nog niet eens over de bijgerechten gehad: rijst die net iets anders is en net lekkerder dan andere rijst, geweldige sauzen om de kip nog lekkerder te maken en de tomaten salade is simpel maar beter dan elke andere.


Eindcijfer: 8.6


Franggo bestellen op UberEats


No. 2: Rockstar Kitchen


Rockstar Kitchen is het restaurant van de populaire Rockstar (more than a) gym in Amsterdam. Het restaurant zelf is members-only, maar zijn de maaltijden ook gewoon op UberEats te bestellen!

Dieet is een van de belangrijkste aspecten van een gezonde en actieve levensstijl. Het feit dat een sportconcept aan de basis van dit eetconcept staat klinkt ons als muziek in de oren, want wie weten beter wat belangrijk is aan voedsel dan de sport kenners zelf.

Fuel for happiness - dat is de filosofie van waaruit het menu van Rockstar Kitchen is samengesteld. Rockstar Kitchen vervangt zoveel mogelijk bewerkt eten door ‘echt’ eten, met de juiste combi van macro- en microvoedingsstoffen. Het gaat er bij Rockstar Kitchen niet alleen omdat je goede stoffen binnenkomen, maar dat jij je ook goed voelt. Dit vertaalt zich naar heerlijke salades en burritos met gezonde voedingsstoffen. Een groot voordeel: bij alle gerechten staat het aantal calorieën genoemd!

Kortom een geweldig concept en een perfecte gezonde toevoeging op Ubereats!


Eindcijfer: 8.9


Rockstar Kitchen bestellen op UberEats


No. 1: BACK FOOD


Tot slot komen we uit bij onze absolute favoriet: BACK FOOD! BACK is onze nummer 1 om twee redenen.

Allereerst: het eten van BACK. Proteïnerijke producten staan hier aan de basis van elke maaltijd en verder worden de maaltijden uitgebreid met gezonde en vooral lekkere producten, die elke dag vers aangeleverd worden bij de restaurants. Resultaat? Een perfecte gebalanceerde verse maaltijd, die goed vult, met een heerlijke smaak!

Ten tweede: de kernwaardes van BACK die achter de maaltijden zitten. De maaltijden van BACK zijn ingericht om een actieve levensstijl te supporten. Of je nou net een zware workout hebt gehad, een lange dag op kantoor erop hebt zitten, of nog een lange nacht te gaan hebt - de BACK maaltijden zijn er om jou die extra boost te geven. Kortom - BACK food is, als je het aan ons vraagt, de essential om je active lifestyle te ondersteunen.


Eindcijfer: 9.1


BACK FOOD bestellen op UberEats
En Niet Te Vergeten: Onze Favoriete Cheatmeal...


Niet te vergeten, de belangrijkste maaltijd van de week waar iedereen naar uitkijkt: de cheatmeal!

Voor de beste cheatmeal in Amsterdam is er maar een plek die als winnaar naar voren kan komen: Het Koekemannetje. Nieuw in Amsterdam maar nu al niet meer weg te denken. Elke ochtend produceren zij vers deeg in de winkel, en elk koekje wordt met de hand gemaakt en op de gram gewogen.

Je kan kiezen uit 4 koekjes. We zouden graag onze favoriet kiezen, maar dat zijn ze eigenlijk allemaal.


Eindcijfer: 10.0


Het Koekemannetje bestellen op UberEats

Active Lifestyle Blog


Elke dinsdag schrijven wij een blog over de active lifestyle in Amsterdam. Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor deze blogs en nog veel meer leuke updates over The Activewear Company!