Een healthy lifestyle combineren met alcohol?


Iedereen weet dat te veel alcohol niet goed voor je is, maar de meeste mensen weten ook dat alcohol helemaal verbannen wel erg saai kan worden. En natuurlijk zullen mensen met een gezonde levensstijl ook af en toe alcohol drinken - al helemaal met de december feestmaand in het verschiet! De oplossing? Wissel het bier in voor wat gezondere alternatieven. The Activewear Company helpt je graag op weg naar een gezonde en actieve levensstijl, en daarom hebben wij een lijstje gemaakt met lekkere en gezondere alternatieven voor bier!


4. Bloody MaryIngrediënten voor een Bloody Mary:

  • 75 ml tomatensap (2 tomaten)

  • 30 ml wodka

  • Paar drupjes Worcestershiresaus

  • Paar drupjes Tabasco

  • Kneepje citroensap

  • Partje citroen

  • Stengel bleekselderij

  • IJsklontjes

Alhoewel een Bloody Mary een specifieke smaak heeft, is het qua ingrediënten een perfect en verantwoord drankje. Ondanks dat alcohol nooit gezond is, is wodka wel de alcohol met de minste calorieën. En daarbij werkt de tomatensap ontgiftend en houdt het je ijzergehalte goed op niveau. Al met al een gezonde en lekkere cocktail. Natuurlijk wel een drankje wat je niet snel de hele avond zal drinken.


3. Wodka - spa rood (skinny bitch)Iedereen kent het, en bijna iedereen kijkt je aan met scheve ogen als je dit bestelt. Een shot wodka met spa rood en een schijfje citroen - de skinny bitch is qua smaak en calorieën behoorlijk sober. Niet het gezelligste drankje, maar wel een gezonde optie!


2. ChampagneEssentieel voor de feestdagen is natuurlijk champagne. En een gelukje - dit gezellige drankje is eigenlijk een best wel verantwoord drankje en je kunt dit prima zonder schuldgevoel drinken deze feestdagen! Ten opzichte van bijvoorbeeld wijn zitten er in champagne namelijk relatief weinig calorieën. Natuurlijk geldt wel: geniet, maar drink met mate(n).


1. GiG Hard SeltzerOnze absolute nummer 1 is toch wel Hard Seltzer.


Dit drankje is bezig met de markt in Europa te veroveren! Hard Seltzer is overgewaaid vanuit Amerika, waar het fenomeen al een tijd keihard groeit. Waar de vraag naar bier onder jongeren daalde, verdriedubbelde de vraag naar Hard Seltzer!

Hard Seltzer is eigenlijk bruiswater met 5% alcohol en een vleugje smaak. Het drankje zit laag in calorieën, en heeft een heerlijke en niet te intense smaak. Het drankje ziet er gezellig uit en heeft echt iets feestelijks. Eigenlijk komt Hard Seltzer neer op het perfecte drankje voor elke gelegenheid en is er bijna geen reden om nog iets anders te drinken dan dit!


De verschillende merken voor Hard Seltzer poppen als paddenstoelen uit de grond, en onze persoonlijke favoriet is dan toch echt wel GiG Hard Seltzer! Hieronder lees je meer over GiG en waarom dat onze persoonlijke favo is!Why GiG?Gig Hard Seltzer is een jong en ambitieus Hard Seltzer merk, opgericht door 2 jonge ondernemers uit Amsterdam. GiG focust zich op de jonge actieve individuen die genieten van het moment. Resultaat? Een drankje in drie heerlijke smaken - Grapefruit Melody, Lime Rhythm en Berry Beat - dat toegankelijk geprijsd is, en een serieuze concurrent voor bier vormt!

De waardes van GiG zijn in lijn met die van The Activewear Company - leef in het nu, go out there en geniet. Dat, en een product wat simpelweg gewoon heel lekker én verantwoord is, maakt GiG ons lievelingsdrankje van dit moment!


Bekijk en bestel GiG nu hier!


Benieuwd naar hoe dit drankje smaakt? Houd dan onze Instagram en Facebook in de gaten, want er komt iets leuks aan!


Active Lifestyle Blog

Elke dinsdag schrijven wij een blog over de active lifestyle in Amsterdam. Volg ons op Instagram en Facebook voor deze blogs en nog veel meer leuke updates over The Activewear Company!